hvid støj har vokseværk i 2017

- har du mødt vores kompetente team?

hvid støj sceneproduktion arbejder på fuld drøn for at blive klar til at invitere børn og deres voksne ind til den sanselige teaterforestilling Senses of Cities. Totaloplevelsen tager dog ikke form uden hjælp. Vi har derfor vokset os større og stærkere med et udvidet produktionsteam til lejligheden – og du kan møde dem her!


Medvirkende, flue- & edderkop-magere:

Jakob Kirkegaard: Freelance skuespiller med tilknytning til Teatret Gruppe 38 og Teater Refleksion, og primus motor i Teater Spektaklo. Han er uddannet fra Michael Chekhov Studio og Dell’Arte International School of Physical Theatre – en baggrund hvis teknikker er en stadig grundkilde til inspiration for ham i sit arbejde. Jakob har de seneste år turneret kloden rundt med forskellige teatre.
Stine Q. Pagh: Autodidakt skuespiller og kunstnerisk leder i Teater Fantast. Hun har primært beskæftiget sig med teater for børn og unge, og har gennem de seneste år specialiseret sig som dukkefører, hvilket blandt andet har ledt hende til Den Jyske Opera. Det bliver et kærligt gensyn med Stine, da hun har arbejdet med hvid støj før som medvirkende i forestillingen SKAB.


Idé, konceptudvikler, iscenesætter & assistent:

Charlotte Ladefoged: Teaterleder, iscenesætter og stifter af hvid støj. Hun har arbejdet som iscenesætter og dramaturg i uafhængig og eksperimenterende scenekunst siden 1999, og har siden hvid støjs debutforestilling CUT// i 2009 arbejdet kompromisløst på at skabe nytænkende forestillinger skabt i stor respekt til målgruppen med en stærk personlig kunstnerisk signatur.
Rikke Baes-Carlsen: Charlottes assistent, der med en nylig færdiggjort cand.mag. i dramaturgi er på vej ind i dansk scenekunst. Efter Senses of Cities flyver hun videre som produktionsleder for Hello!Earth på projektet Dans Din Nabo. Rikke har igennem sin studietid blandt andet haft sin gang på Bora Bora, og har været stærkt involveret som festivalarrangør i Teaternetværket Quonga.


Administration, projektkoordinering, PR & markedsføring:

Pernille From: Cand.mag. i Æstetik og Kultur, der arbejder konsekvent med at skabe bro mellem kunstnere, institutioner og publikum. Hendes store erfaring med markedsføring og grafisk arbejde er med til at støtte op om hvid støjs ambitioner både nationalt og international. Gennem årene har Pernille arbejdet som kommunikations- og eventmedarbejder, og har produceret PR-materiale til både ind- og udland.
Bianca Hagenstjerne: Cand.mag. i Medievidenskab med en BA i dramaturgi. Hun producerer indhold til PR og markedsføring af Senses of Cities, hvor hun søger at indkapsle projektets kunstneriske visioner i sprogets finesser med et skarpt øje for detaljer og høj kvalitet. Bianca har tidligere blandt andet været tilknyttet DR Ramasjang, hvor hun var med til at søsætte dukkeprogrammet Ramajetterne, og efter Senses of Cities vil hun gerne arbejde mere i det kreative miljø – enten med teater eller medier.


Visuel designer, projektleder & teknikere:

Morten Ladefoged: Visuel designer, der får forestillingens univers til at samle sig og hænge fuldstændigt sammen. Han har stor erfaring med lysets effekt på vores opfattelse af og tilstedeværelse i rum, og den ekspertise sættes i spil i hans innovative løsninger med lys og teknologi. Udover at Morten er visuel designer på hvid støjs forestillinger, har han blandt andet arbejdet med Teater Refleksion, Hanne Trap Friis, Opgang2 og flere egnsteatre.
Omkring sig har han samlet et stærkt team bestående af teknikerne Steffen Brandt, Frederik Eberhardt og Tobias Langkilde.


Dukkemager & objektdesigner:

Rebekah Caputo: Dukkemager og performer, som står bag Senses of Cities’ hovedperson, dukken Laura. Hun har en Master i Kreativ praksis fra Leeds College of Art, og har siden da specialiseret sig som dukkemager og –fører. I dag har Rebekah base i både Aarhus og Leeds, og i dansk regi har hendes interesse for interdisciplinære samarbejder blandt andet ført hende til Carte Blanche og Teater Refleksion.
Gitte Lægård: Vores dygtige objektdesigner, der står bag elementerne til sanseinstallationen samt de 5 sanser til dukken Laura og de medvirkendes kostumer. Hun er freelance multidisciplinær designer rundt i det ganske land med base og værkstedsplads i Aarhus. Gitte har en MA i tekstil fra Kolding Designskole, og med sit grundige materialekendskab og fokus på materialeundersøgelser er hun en vigtig medskaber af Senses of Cities’ organiske univers.


Kostumier:

Bodil Buonaventzen: Kostumier, som står bag udviklingen og produktionen af de medvirkendes kostumer. Til daglig er hun skræddersalsleder og regissør på Teatret Svalegangen, hvor hun har været tilknyttet i mere end 30 år. Det er ikke første gang, hvid støj har glæde af Bodils mangeårige erfaring med at udvikle løsninger til scenen – hun har nemlig været inde over både Syv Sange om Samvittighed og BRANDEN.


Lyddesign:

Marcus Aurelius Hjelmborg: Freelance komponist, lyddesigner og ekstern lektor på Musikvidenskab ved Aarhus Universitet – og så står han bag forestillingens lyddesign og musik. Marcus er specialiseret i dramaturgisk lyd og musik, og komponerer nu primært til teater, radiodrama, film og tv. I sit arbejde har han et særligt blik for forholdet mellem lyddesign og den overordnede fortælling, hvilket har bragt ham vidt omkring i teaterverdenen. hvid støj har før haft glæden af hans ekspertise – Marcus har nemlig også komponeret til forestillingen BRANDEN.
Med sig har Marcus et hold dygtige assistenter fra Musikvidenskab på Aarhus Universitet bestående af Asger Hansen, Esben Jacobsen og Lasse Heide Fjordbo.


Jakob og Laura Charlotte og Laura Møde med Rebekah og Gitte Laura

Er du blevet nysgerrig på projektet, kan du opleve Senses of Cities på Åbne Scene, Godsbanen i Aarhus til april!


Sted: Åbne Scene, Godsbanen, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C
Spilletid: 1.-7. april 2017
Pris: Børn (under 16 år) 50 kr. og voksen 75 kr. ekskl. gebyr
Målgruppe: fra 3 år og op
Varighed: 55 min. (20 min. sanseudstilling og 35 min. forestilling)
Billetter: klik her

Pressekontakt: Pernille From på pernille@hvid-stoj.dk eller tlf.: 6171 9017

Samarbejdspartnere: AARHUS TECH/Teaterteknikeruddannelsen, Konsulent lektor Amond Adsersen fra Optikerhøjskolen i Randers, RaketFilm, Move’N Act og Børnekulturhus Aarhus.

hvid støj vil gerne sige tak til:
Trine Rytter, Bora Bora, Pappagallo, Jacob Overgaard Klausen, William Højbjerg Nielsen, Morten Meilvang Laursen, Mariann Aagaard, Opgang 2, Jeppe Cohrt