hårREJSEnde

Humoristisk og informativ teater-tour-de-force om pubertetens forandring af kroppen.

...tænker bare på, hvad man overhovedet skal bruge bryster til, når man er 9? ..... Synes jeg ikke min mor og far kan svare på.

At komme i puberteten er ikke sjovt, at komme for tidligt i puberteten er slet ikke sjovt! En hverdag med hormonforstyrrende stoffer kan være én af mange årsager til, at børn kommer tidligere og tidligere i puberteten end for blot 15 år siden. hvid støj kan ikke ændre årsagerne, men vil med denne energiske teaterforestilling give målgruppen og deres voksne et kunstnerisk redskab til at forstå, hvad der egentlig sker i kroppen, når hypofysen sætter gang i hormonerne, for NU er det tid!

Og det vil ske! ALLE skal igennem puberteten. Den venter tikkende derinde. Menstruation, hår og REJSning om natten. hårREJSEnde er en forestilling til de (præ)pubertære tilskuere og et scenisk bidrag til mysteriet, om den foranderlige REJSE man skal igennem fra barn til ung.Støttet af:

Statens Kunstråds ScenekunstudvalgAarhus Kommunes KulturudviklingspuljeÅrhuus Stiftstidendes FondBUPL's Solidaritets og KulturfondTuborgfondet