tanke[RUM]

- om at [tænke eller ikke tænke], især for de 6 til 10-årige.

William - på mormors loft - stiller mange spørgsmål:

Mormor, hvorfor tror du egentlig vi lever? Lever vi fordi vores forældre mødte hinanden? Fordi de kyssede? Og hvad nu hvis de ikke havde mødt hinanden? Var vi så slet ikke blevet født?
........ eller lever vi, fordi andre mennesker ikke skal være alene? Men..... vil det så sige, at vi bare lever for andre mennesker, og så slet ikke for vores egen skyld? Og mennesker der er helt alene, lever de så slet ikke?


Og mormor får kuller-gak af så meget tanke- snak:

Jeg tænker ikke over sådan noget sludder-gak. Så slut med alle de spørgsmål, tak!


Børn stiller mange spørgsmål til livet - alle former for væsentlige spørgsmål. Skal man svare på alle spørgsmålene, eller er det i sig selv ikke nok at stille dem?

er en filosofisk forestilling for de 7-10 årige om det vigtige i at tænke selv og stille spørgsmål til livet - også uden at have svaret...
Med inspiration fra den franske børnefilosof Oscar Brenifiers bøger “Hvad tænker du om livet?” og “Hvad tænker du om rigtigt og forkert?” tager hvid støj de unge tilskuere med på tankernes veje...

I hvid støj ønsker vi at forene fortællingens kraft med en stærk visualitet, og vi søger altid at strække en forestillings form til sit yderste.
I tanke[RUM] forenedes nye og banebrydende teater-tekniske veje - i form af et stop-motion- animationsfilmunivers splittet op på ni skærme - med traditionelt skuespil.Støttet af:

Statens Kunstråds ScenekunstudvalgAarhus Kommunes KulturudviklingspuljeBikubenfondenDriftsorganisationen Godsbanen

Sponsorer:

Dit Pulterkammer