Anmeldelser

Det er musikken og kroppene, der fører an, selvom ordene både er vigtige og velvalgte og velformulerede, og guldkornene er sat sammen i et sprogligt miks, der er til at kapere for børn. Tilskuerne store som dem i børnehøjde keder sig ikke et øjeblik. Det myldrer med budskaber, der tager afsæt i dagens virkelighed med flygtninge, mobning og andre tunge emner, der koges sammen i en samvittighedsgryde. Det hele sendes af sted med højt humør og gakkede indfald. De syv sange om samvittighed giver publikum mulighed for at blive klogere og tage stilling.

Lyt til P1 morgen!

P1 var på besøg imens vi gjorde klar til premieren d. 1. april. Lyt med her og hør hvorfor Özlem Sara Cekic har doneret en samvittighedstekst til forestillingen (P1 morgen fredag d.1. april – ca 35.45 min inde i programmet).

Artikel fra FineSpind

Puk Qvortrup fra FineSpind var inde og besøge os til generalprøven i torsdags d. 31/3 sammen med 5. og 6. klasse fra Hasle Skole.

Artikel fra Godsbanen

Hvad er samvittighed, og hvor sidder den? Læs om det - plus historien om teatret hvid støj sceneproduktion.Støttet af:

Statens Kunstråds ScenekunstudvalgStatens Kunstfonds Legatudvalg for MusikBUPL’s solidaritets- og kulturfondWilhelm Hansen FondenDriftsorganisationen GodsbanenAxel Muusfeldts fondÅbne Scene