Anmeldelser

Humoristisk hormonballade med alvorsstænk

Uddrag:
Lige på, direkte og i en humoristisk let og sprød tone med fine underliggene toner af alvor, skildres puberteten som en tid der både er fyldt med store fysiske og psykiske omvæltninger. Tiden spurter afsted. Både forestillingens og pubertetens. Skuespillet er talentfyldt og fyldt med nerve og nærvær. Instruktionen er præget af opfindsomhed og øje for værdien af energi og dynamik på scenen.

Forestillingen er bygget op som korte øjebliksbilleder på de mange situationer og stemninger puberteten består af. “hårREJSEnde” har heldigvis ingen berøringsangst overfor emnet og serverer det varieret i mange facetter.

hvid støj sceneproduktion kommer ind på det hele og mere til – “hårREJSEnde” er bestemt en seværdig forestilling for både unge og voksne. Alt det der er så svært at tale om, hvirvles frem i en lille underholdende time……..

En kompliceret tid fortalt simpelt.

Uddrag:

Stykket dækker alle de problemer, glæder og irritationer der forekommer i en teenagers liv. Og stykket virker! Det var vældig indlevende på de tilstedeværende teenagere (hvilket var tydeligt!), der både grinede, hvinede og klynkede

Med en god portion af både energi, charme og humor fortæller forestillingen “hårREJSEnde” veloplagt om en periode, som alle skal igennem. I en god blanding af små fortællinger og masser af fakta omkring puberteten oplyses og, ikke mindst, beroliges det unge publikum, som aldersmæssigt selv står på tærkslen til at skulle i puberteten – et charmerende alternativ til tørre og triste pjecer…..

“hårREJSEnde” har virkelig ramt nogle af de ting, som teenagere går rundt med – en akavet tid beskrevet i en naturlig/velovervejet/dynamisk forestilling…..

Kulturkongernes anmeldere i uddrag,