Anmeldelser

Hvid Støj Sceneproduktion tager fat på den angst, der ligger på lur hos os alle sammen. Morsomt og spændende som i et computerspil, men også med en imponerende sårbarhed som i en dagbog.
[...]
Skoleeleverne bliver hurtigt engageret i denne meget direkte dialogform på scenen. De hujer og hepper og lever sig ind i konkurrencen.
[...]
De to skuespillere virker som ægte mennesker midt i den stiliserede scenografi. De formår virkelig at synliggøre de stærke og undertrykte følelser, der skaber den angst, som forestillingen handler om. Og i Charlotte Ladefogeds realistiske iscenesættelse er det netop nogle af de vilde følelsesspring fra tillidsfuld ven til afvist outsider – og fra selvsikker vinder til rædselsslagen taber – som er i fokus.

Forestillingen er ikke bange for at gå ind i følelserne og dvæle lidt ved dem, men det vender hele tiden tilbage til grinet og humoren, så det opleves som trygt at følge med skuespillerne ind i de svære følelser. De to skuespillere er dygtige, humoristiske og nærværende. (...) Der er ikke tvivl om, at alle aldersgrupper – voksne inklusiv – vil gå fra forestillingen med stof til eftertanke.

At være bange, eller endnu værre angst for noget, er ikke at kimse af. “Spil Død Vol 7-12” trænger fint igennem til børnepublikummet som et spil, der engagerer og giver dem mod, skyldes det flere samvirkende ting.
Et seriøst manuskript med evne til også at bringe humor på banen. Et godt sammenskuet spil-design - såvel i sin form som i det visuelle og auditive design. Udover tekst og ter- ninger gør impressionistiske billeder indtryk på skærmbag- væggen. Musiksiden understøtter spillets mange forskellige stemninger. Og de to performere har styr på både replikker, kropssprog og kontakten til publikum.