Turnéspecifikationer

Pris ex moms
6.250 kr. ved max 40 tilskuere
Refusion*
Ja
Alder
2-6 år
Varighed
35 minutter
Mål inklusiv publikum
b: 6,00 m. x d: 6,00 m. x h.: 2,30 m.
Strøm
2 stk. 220 V stikkontakter
Mørklægning
Kræves ikke, men gardiner trækkes for
Turnéperiode
kontakt teatret

Se vores kontrakt til SKAB her.


*HVAD BETYDER REFUSION?

At staten refundere 50% af kommuners/kommunale institutioners udgifter ved køb af refusionsgodkendte forestillinger af/billetter til børne-/ungdomsteater og opsøgende teater. En forestilling er automatisk refusionsgodkendt når den har modtaget støtte af Statens Kunstfond / Statens Kunstråds Scenekunstudvalg. Alle hvid støjs forestillinger er refusionsgodkendte.

Daginstitutioner, selvejende institutioner og kommunale dagplejere i Århus kan opnå op til 100% refusion

I Aarhus administrerer Erik Foged ved Børnekulissen refusionsordningen. Som kommunal daginstitution er du sikret, at din reelle udgift som minimum kun er halvdelen af forestillingens kostpris. I perioder har der været ekstra fokus på scenekunstneriske og æstetiske læringsrum for de mindste, og man har i Aarhus’ daginstitutioner kunne komme helt gratis i teatret, eller book teater ud til sig ligeledes helt gratis. Kontakt hvid støj og hør om mulighederne.

Daginstitutioner og andre arrangører udenfor Århus Kommune

– kan altid søge 50% refusion af billet-/forestillingsprisen til hvid støjs forestillinger i hjem-kommunen. Kontakt din lokale skole- eller kulturforvaltning, det er som oftest én af de to, der ved noget om den statslige refusion på professionelt opsøgende børne- og ungdomsteater.

Workshop

SKAB stimulerer fantasien og vækker en lyst til udforskning af velkendte hverdagselementer. Børnene bliver grebet af legen i SKAB og det univers der skabes ud af det blå lige for næsen af dem. Med SKABs workshop imødekommer hvid støj børnenes lyst til at deltage aktivt og få hænderne i dejen.