Anmeldelser

Hvid Støj Sceneproduktion leger med bogstaver og fantasi, så ordene bobler i forestillingen ‘ORd’. Ordene har det fantastisk i Hvid Støj Sceneproduktions nye, muntre forestilling ‘ORd’. For ‘ORd’ er tydeligvis blevet til som en kærlighedserklæring til sproget. Her er en fabulerende leg med lyde og billeder, som er vidunderligt anarkistisk. Og skuespillerne involverer skolestarterne, så børnene råber om kap, hver gang de opfordres til at komme med forslag til gode ord. ‘ORd’ er enhver dansklærers drøm. For forestillingen dyrker sproget med nysgerrighed og oprigtig undren. […] giver børnene lyst til at lege med sprogets ord, der kan så meget mere end bare at være navne for helt konkrete ting.

Forestillingen leger opfinder-flittigt, deltager-dejligt og sundt smittende med det danske sprog.

Ungerne fortalte begejstret stolper op og ned om stykket her i eftermiddag. Om hvordan "fuck" vandt over tallerken og at "dør "havde to betydninger, og meget andet. Så stor ros til jer, de var virkelig vilde med stykket, og jeg siger det ikke for at smigre. De plejer jo nemlig at være ærlige. Sidst A så teater, var kommentaren bare: dødkedeligt!

mail fra forælder til børn hvis skole havde booket ORd, efteråret 2014,

Det var en helt fantastisk oplevelse for både mig og de to børn (5 3/4 og 8 år) jeg havde med. Et imponerende manuskript og fabelagtigt udført af de to skuespillere! Både min kæreste og jeg vil anbefale forestillingen bredt i vores netværk!

Mail fra en glad publikummer,

Mine unger og jeg så Ord I fredags. Det var en fuldstændig fantastisk oplevelse !!!! Jeg håber at mange flere børn kan få samme oplevelse. Ungerne snakker om det endnu !!!

Mail fra en glad publikummer,

Tak for en forrygende og festlig forestilling. Vi var 3 generationer i teatret og vi havde en virkelig god oplevelse sammen jer

Mail fra en glad publikummer,