Anmeldelser

Medrivende og tankevækkende ungdomsteater. Teaterstykket Branden er et forfriskende bud på moderne ungdomsteater. Publikum involveres i fortællingen om de eksistentielle overvejelser på en efterskoleårgang. Vi møder bl.a. den eftertænksomme Laura, som forskanser sig på sit værelse efter at have konkluderet, at der ikke er nogen mening med tilværelsen. Hendes efterskolekammerater, med den forelskede William i spidsen, forsøger i løbet af året at overbevise Laura om livets mange positive og meningsfulde sider. [...] Et stærkt element i stykket er, at pointerne ikke blev pålagt publikum, men at stykket derimod skaber rammerne for publikums egne refleksioner over forestillingens emne. Forestillingen spilles alene af to (dygtige) skuespillere, der, deres antal til trods, skaber en medrivende og dramatisk fortælling, der både aktiverer det unge publikum og giver dem stof til eftertanke med hjem.

Meningsfuldt inklusionsteater [...] 'BRANDEN' husker man bagefter med kroppen. For den fysisk anderledes måde hvorpå man er publikum. Formen er udtryk for en spændende udfordring af teatret som medie.

Traditionsbrydende taburetteater. [...] Nærværende ungdomsforestilling om en teenager i eksistentiel krise.Støttet af:

Statens Kunstråds ScenekunstudvalgAarhus KommuneÅbne SceneStatens Kunstfond Tonekunstudvalg for Rytmisk MusikDriftsorganisationen Godsbanen

Sponsorer:

Dit PulterkammerLaserTryk