Om teatret

 


Ledelse & BestyrelseVedtægter – Aftale med Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst –  Årsrapport 2016/17


DAGLIG LEDELSE:  

  • Charlotte Ladefoged – teaterleder, iscenesætter og stifter af hvid støj

Charlotte er cand.mag i dramaturgi fra Aarhus Universitet, freelance iscenesætter og dramaturg. Har arbejdet som iscenesætter og dramaturg i uafhængige og eksperimenterende scenekunst siden 1999. Siden debutforestillingen CUT// i 2009 har Charlotte arbejdet kompromisløst på at skabe nytænkende forestillinger skabt i stor respekt til målgruppen med en stærk personlig kunstneriske signatur, således hvid støj siden stiftelsen har været et bølgebåret teater med vindpus i sejlende, når det gælder publikumsjubel, anmelderi, kunstneriske og bevillingsmæssige blåstemplinger.

Efter nu 7 forestillinger i alt og gigantiske ambitioner er det med stor faglig glæde, at det kontinuerligt er lykkes at lave nyskabende gedigent scenekunst til alle aldre, der vil sine tilskuere. Det har bl.a. resulteret i invitationer til flere kuraterede festivaler – også i udlandet. I 2011 udvalgte Kunstrådets Scenekunstudvalg (uden ansøgningsrunde) at udpege Charlotte til at deltage i Directors Lab i N.Y., hvor hun repræsenterede Skandinavien i 3 ugers laboratorie arbejde blandt 70 instruktører fra hele verden.

  • Pernille F. Klausen – Administrator, projektkoordinator og grafiker

Pernille er cand.mag. i Æstetik og Kultur. Hun har en stor passion for vedkommende teater, der vil sit publikum uanset aldersgruppe og arbejder konsekvent med at skabe bro mellem kunstnere, institutioner og publikum. Pernilles store grafiske- og markedsførings-erfaring er med til at støtte op om hvid støjs ambitioner både nationalt og international. Gennem årene har Pernille arbejdet som kommunikations- og eventmedarbejder af kulturen, og har produceret tekster, flyers, annoncer, hjemmesider og kataloger til både ind- og udland.

Læs om hvid støjs begyndelse og mål her

 

DET ER SAGT OM HVID STØJ:

hvid støj er blevet beskrevet som “spændende nyt på børneteaterfronten” af Carsten Jensen i Teaterårbogen 2009.

Århus Kommunes Kunstråd skriver om hvid støj:  hvid støj sceneproduktion formår at spille teater som bearbejder det prekære, pinlige og aktuelle for unge på en vedkommende og involveret måde. De går ikke efter de nemme løsninger og med ambitiøse og engagerede unge skuespillertalenter på scenen udfordres scenerummet og publikum på forfriskende vis.

www.teateravisen.dk skriver i forbindelse med tildelingen af 2-årig drifts- og projektstøtte fra Statens Kunstråd at hvid støj i høj grad kan tillade sig at anse SKU’s disposition som en kvalitetsmæssig blåstempling – mange tak!